Main content

Vaša pitanja

Što je dobro znati:

KAKO SU PAKIRANE DOZE?

WC Net za biološke septičke jame pakiran je u kapsulama topljivima u vodi za jedno korištenje, koje se u potpunosti rastope u unutrašnjosti vaše septičke jame.

KAKO KORISTIMO KAPSULE?

Vodotopiva folija kapsule rastapa se u dodiru s vodom te ju nije potrebno otvarati. Suhim rukama uzmite kapsulu iz plastičnog pakiranja, ubacite u WC školjku i isperite vodom.

KOJI SU SASTOJCI PRISUTNI U KAPSULI?

WC Net za biološke septičke jame potpuno je prirodan proizvod koji sadrži osušene mikroorganizme i rudne tvari,koje tvore uobičajenu bakterijsku floru u biološkoj septičkoj jami.

MOŽE LI PROIZVOD OŠTETITI PREDMETE, LJUDE ILI OKOLINU?

WC Net za biološke septičke jame je prirodan proizvod i zato nije štetan za predmete i ljude.

PITANJA I ODGOVORI


Zašto je korištenje WC Net kapsula za biološke septičke jame potrebno?

U toku običnog djelovanja septičke jame, tvrdi se ostaci odmah pretvore u tekuće i potom u plinsko stanje. Taj dugi proces reguliraju mikroorganizmi, koju su prisutni u septičkoj jami. Ponekad nivo ostataka toliko naraste da onemogući djelovanje septičke jame. Redovito korištenje WC Net kapsula za biološke septičke jame održava njeno djelovanje i obnavlja mikroorganizme, koji su potrebni za njeno pravilno djelovanje.

Što je biološka septička jama?

To je podzemna posuda u kojoj se skupljaju sve otpadne vode iz kućanstva (kupaonica, kuhinja, perilica, stroj za suđe...). U njenoj unutrašnjosti odvija se dug proces razgradnje tvrdih otapadaka, koji se nalaze u komunalnim otpadnim vodama. Biološke septičke jame nema svako kućanstvo.

Može li WC Net za biološke septičke jame nagristi metalne dijelove u septičkoj jami?

Nikako.

Možemo li taj proizvod koristiti za kemijski WC u kamp-kućici?

Korištenje u kemijskim WC-ima se preporuča, samo ukoliko djeluju po principu biološke razgradnje. U slučaju da koristite kemijske proizvode, oni će neutralizirati učinak WC Net kapsula za biološke septičke jame.

Možemo li WC Net za biološke septičke jame koristiti i za odvode u kućanstvu (umivaonik, kada, tuš itd.)?

WC Net za biološke septičke jame nije namijenjen korištenju za odvode u kućanstvu, u koje otiče čista voda. Da bi njegova bio-aktivna svojstva počela djelovati moraju biti duže u dodiru s tvarima, koje bi morala razgraditi. Za čišćenje odvoda u kućanstvu preporučamo WC NET ENERGY GEL ZA ODČEPLJIVANJE ODVODA.

Možemo li WC Net za biološke septičke jame koristiti u stambenoj zgradi?

Ukoliko stambena zgrada ima biološku septičku jamu, možete koristiti proizvod. Prilagodite dozu broju osoba koja koriste septičku jamu ako npr. u zgradi živi od 9 do 12 osoba, potrebno je koristiti 3 kapsule na tjedan.

Nakon što smo ubacili kapsulu u wc školjku, nakon koliko vremena treba isprati vodom?

Odmah.

Da li je sigurno dodirivati kapsule rukama?

Proizvod je prirodan i sadrži biološke sastojke zato nije štetan; svakako preporučamo da poslije korištenja operete ruke i proizvod čuvate izvan dohvata djece.

Isključuje li korištenje WC Net kapsula za biološke septičke jame korištenje varikine i sredstava za uklanjanje vodenog kamenca?

Ne, ali ih ne smijete koristiti istovremeno. Prvo koristite WC Net za biološke septičke jame i tek nakon ispiranja koristite tekuća sredstva. Između korištenja jednog i drugog proizvoda preporučamo razmak od sat vremena.

Stavlja li se proizvod direktno u septičku jamu?

Proizvod možete ubaciti direktno u biološku septičku jamu. Redovitim i trajnim korištenjem WC Net sredstva za biološke septičke jame učinkovitost je zajamčena. Pravilno korištenje proizvoda uvjetovano je odgovarajućem pristupu biološkoj septičkoj jami.

Mogu li se otpadne vode iz septičke jame koristiti za gnojenje ili namakanje ako se koristi WC Net za biološke septičke jame?

WC Net za biološke septičke jame ni na koji način ne mijenja normalno djelovanje septičke jame; ukoliko se koriste otpadne vode iz septičke jame treba uzeti u obzir higijenske i sve druge mjere koje su propisane i predviđene za septičke jame, u kojima nisu bile korištene WC Net kapsule za biološke septičke jame.

SISTEM WC NET

Sistem WC NET osigurat će vam besprijekornu čistoću i higijenu vaše WC školjke.

Otkrijte više

STRUČNJAK ZA HIGIJENU?

System WC NET

Ispunite naš upitnik i provjerite svoje znanje.

Upitnik

NOVO! WC NET GEL CRYSTAL

Stigla je nova era čišćenja WC-a!

Više informacija

NOVO WC NET LIME FRESH

Nova linija WC NET parfumiranog sredstva za čišćenje te wc uložaka sa svježim mirisom limete.

Više informacija

DOBRODOŠLI NA INTERNETSKU STRANICU WC NET

Drago nam je što ste posjetili našu internetsku stranicu WWW.WCNET.

Više informacija
© Bolton Manitoba S.p.A – Sva prava pridržana | Pravna napomena | Politika privatnosti i kolačići Izrada web stranica Bolton Group